Nezaradené

Hlasovanie o najväčší Hyzdič mesta Bardejov 2023

Hlasovanie o najväčší Hyzdič mesta Bardejov 2023

Komunitná nadácia Bardejov v rámci programu Čistý Bardejov každoročne od roku 2007 organizuje súťaž o najkrajšie okolie rodinného domu, bytového domu a organizácie v meste. Súťaž vyhodnocovali členovia Správnej rady KNBJ, poslanci MsZ a dobrovoľníci nadácie, no od tohto roku ju budete vyhodnocovať v hlasovaní, ktoré zverejníme čoskoro.
Okrem tohto verejného ocenenia má program Čistý Bardejov aj svoju druhú – reštrikčnú úroveň, ktorá spočíva vo vyhľadávaní tzv. „hyzdičov“ mesta – priestranstvá a objekty, ktoré svojím vzhľadom alebo stavom narúšajú celkové prostredie mesta.

Hlasovanie prebieha v online forme, budeme vďační za každé Vaše hodnotenie. Hlasovať môžete do stredy 15.novembra do polnoci tu:

HLASOVAŤ

Vlastník alebo inštitúcia  zodpovedná za daný stav hyzdiča, ktorý získa najviac bodov, bude vyzvaný/á k odstráneniu nedostatkov.

Víťazov o najkrajšie okolie, ale aj držiteľa ceny „Bodliak mesta“ oceníme verejne na odovzdávaní, ktoré sa bude konať 22.11.2023 o 16:30 v koncertnej sále ZUŠ Michala Vileca na Hurbanovej ulici. Výsledky zverejníme aj na našej webovej stránke www.knbj.sk, na sociálnych sieťach a v médiách v decembri 2023.

Za rok 2022 toto ocenenie získal, na základe online hlasovania verejnosti z  9 „kandidátov – hyzdičov“ objekt pohostinstva „Garžoľ“ na Stöckelovej ulici, vlastníkom ktorého sú bratia Skirkaničoví. Druhé v poradí sa umiestnili dopravné komunikácie v areáli bývalého Jas-u, teraz vo vlastníctve Mesta Bardejov.

Pohostinstvo Garžoľ

 

Share this post