Novinky v KNBJ

Hlasovanie o Bodliak mesta 2022

Hlasovanie o Bodliak mesta 2022

Komunitná nadácia Bardejov v rámci programu Čistý Bardejov každoročne od roku 2007 organizuje súťaž o najkrajšie okolie rodinného domu, bytového domu a organizácie v meste. Súťaž vyhodnocujú členovia Správnej rady KNBJ, poslanci MsZ a dobrovoľníci nadácie.
Okrem tohto verejného ocenenia má program Čistý Bardejov aj svoju druhú – reštrikčnú úroveň, ktorá spočíva vo vyhľadávaní tzv. „hyzdičov“ mesta – priestranstvá a objekty, ktoré svojím vzhľadom alebo stavom narúšajú celkové prostredie mesta.

Tento rok je hlasovanie iba v online forme, preto budeme vďační za každé Vaše hodnotenie. Hlasovať môžete do nedele 27.novembra do polnoci tu:

HLASOVAŤ

Vlastník alebo inštitúcia  zodpovedná za daný stav hyzdiča, ktorý získa najviac bodov, bude vyzvaný/á k odstráneniu nedostatkov.

Víťazov o najkrajšie okolie, ale aj držiteľa ceny „Bodliak mesta“ oceníme verejne na odovzdávaní, ktoré sa bude konať 30.11.2022 o 17:00 v HOS. Výsledky zverejníme aj na našej webovej stránke www.knbj.sk, na sociálnych sieťach a v médiách v decembri 2022.

Share this post